The Cotswolds, Engeland terug in de tijd (Dag 5)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk kijk uit het raam terwijl Linsay naast me aan het stuur zit. De groene heuvels links en rechts doen me denken aan ‘The Shire’ uit Lord of the Rings. Zo vergezocht is het niet want de auteur van de gelijknamige boeken JR Tolkien was afkomstig uit de Cotswolds en heeft zijn inspiratie voor de woonplaats van hobbits uit zijn eigen thuis gehaald. Het gebied tussen Bath en Stratford-upon-Avon waar we vandaag doorrijdenis wel meer dan eens het decor geweest voor films. Denk maar aan The Holiday waar Cameron Diaz aan huizenruil doet en in een charmante cottage in Engeland terechtkomt. Of laten we in ons reisverhaal blijven en vermelden dat Lacock Abbey als decor diende voor enkele scenes uit de Harry Potter films.

Lees verder en bekijk meer van onze foto’s

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s