Scafell Pike: Engeland’s hoogste punt (Dag 10)

Het zijn twee dagen geweest waarin we weinig hebben kunnen slapen. En dan rekenen we nog niet mee dat als we dan eens in bed liggen we vaak wakker liggen van onze ghost hunt. Deze namiddag konden we dan ook wat rusten om binnen enkele dagen aan de West Highland Way te beginnen. Maar daar ging nog één grote fysieke inspanning aan vooraf: Scafell Pike. We zijn aanbeland bij de hoogste berg van Engeland in het Lake District National Park en dat betekent de tweede uitdaging in onze Three Peaks challenge. (Lees meer)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s