Vreemd taaltje, dat Schots! (Dag 12)

En welkom regenweer!
En welkom regenweer!

Amper bekomen van onze nacht in Chillingham Castle leggen we onze laatste miles af met onze rode fiat 500 richting Glasgow. Hebben we nu paranormale activiteit waargenomen of was alles puur toeval? Was alle lawaai vannacht niets meer dan de wind? Wat met onze geheimzinnige beller? Als we in de ochtend keken naar het nummer die ons om twee uur ‘s nachts had opgebeld bleek het om onze hoteleigenares van Liverpool te gaan waar we vier dagen eerder logeerden. Maar waarom zou ze ons vier dagen later opbellen in het midden van de nacht? Eens we uit de omgeving van het kasteel waren en terug gsm bereik hadden belden we haar terug op om het haar te vragen? “”Ik jullie gebeld?”, valt ze uit de lucht, ons amper nog herinnerend. “Midden in de nacht dan nog? Voor zover ik weet niet alvast of het zou moeten zijn dat mijn gsm rare kuren heeft.” Vreemd.. en dat toevallig terwijl we slapen in het grootste spookhuis van Engeland, wanneer er veel kabaal in het kasteel is..

Lees verder

Het reisverhaal van de West Highland Way kunnen we helaas niet op de blog plaatsen, gezien dit later gepubliceerd zal worden in boek en artikelvorm. Pre orderen kan hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s