West Highland Way: Milngavie – Drymen (Dag 13)

De West Highland Way was de allereerste grote afstandsroute in Schotland. De route begint vanaf Milngavie in het noorden van Glasgow en eindigt na 152 kilometer van verbazingwekkende landschappen in Fort William, aan de voet van de Ben Nevis, de hoogste berg van Groot-Brittannië. Niet alleen hike je van lowland Schotland naar het hart van de befaamde Highlands, maar wandel je vaak in de voetsporen van het historische verleden van Schotland. Een verleden van militaire acties, veediefstallen, clanvetes en zelfs bloedbaden. De vele veedrijversroutes en oude militaire wegen vormen dan ook samen met uitgedroogde beken en rivieren de West Highland Way.

Lees meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s