The Legend of the Dew of Ben Nevis (Dag 19)

Mmmm
Mmmm

“Jullie gaan echt helemaal Schotland gezien hebben.”, reageerde Brian toen we hem vertelden dat we na de West Highland Way ook nog vijf dagen kanovaren over de lochs richting Inverness. “Maar wanneer bezoeken jullie een whisky distillery?” Met een opborrelend schuldgevoel keken Linsay en ik elkaar aan. “Niet.”, schudden we ons hoofd. Hij vertelde ons dat een whisky distellery bezoeken nochtans echt een must is in Schotland, zelfs als je zoals wij niet echt in whisky geinteresseerd bent. Het lot wil dat we de laatste dagen van de West Highland Way met slecht weer opgezadeld zaten. Ons stevig doorwandelen tijdens die laatste dagen zorgde ervoor dat we een dag eerder in Fort William arriveerden, met als gevolg dat we een extra dagje hadden in het stadje aan de voet van Ben Nevis. Het slechte weer kreeg een vervolg en dat leek ons dan ook het ideale moment om toch nog een bezoek aan een whisky brouwerij in te lassen.

Lees meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s