Isle of Skye – Een plaats waar de ‘Sky’ je reis bepaalt (Dag 22&23)

Als je naar de Isle of Skye gaat, zorg ervoor dat je een planning hebt in geval van slecht weer. Het is iets wat we vaak gehoord hebben. Zeker omdat we ons verblijf op het eiland toch wat avontuurlijk wilden maken. Na onze succesvolle beklimming van Ben Nevis (we hebben onze three peaks behaald, dank u wel) trokken we naar Elgol, een dorpje nabij de Cuilinn Hills, die er meer uitzagen als een ruw gebergte. Met een prachtige zonsondergang boven de Cuillins trakteerde het eiland ons meteen op één van de mooiste zichten terwijl onze tent opzetten met zicht op de zee. Geen camping want wildkamperen is hier mogelijk en we waren alvast een half uur verder op de trail die we de volgende ochtend wilden wandelen.
‘The Bad Step’, een locatie dicht bij het begin van de Cuillins was ons doel de volgende ochtend. Met dezelfde naam aangeduid op de kaart stond deze plaats ook echt bekend als een ‘indeed very bad step’. In feite gaat het om een onderdeel van een tweedaagse trip naar Loch Coruisk, die in feite een moeilijke scramble langs de kustlijn. Onze wandeling was voornamelijk om Camasunary beach te bereiken, een strand die bij de tien mooiste wandelingen van Isle of Skye hoorde. Nadien zouden we gewoon verder hiken naar The Bad Step en terug.

We hebben fantastische foto’s van Skye maar uploaden lukt momenteel niet.. Bezoek onze facebookpagina Dagboek van een avonturier voor meer foto’s.

Lees ons reisverhaal van Isle of Skye verder op https://london2edinburghratrace.wordpress.com/2015/05/16/isle-of-skye-een-plaats-waar-de-sky-je-reis-bepaalt-dag-2223/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s