Eén droom, één reis, heel veel avonturen!

Mensen die ons kennen zullen er ons al over hebben vertellen. Aan de rest van jullie maken we onze plannen nu bekend. We willen een jaar lang reizen doorheen de Amerikaanse continenten. Een groot avontuur waarvan de begindatum hopelijk in 2017 ligt maar met geen einddatum in gedachten.

Reizen is een groot stuk van ons leven. Met een bucketlist (of Life list zoals we hem liever noemen) waarop meer dan 150 dromen genoteerd staan op alle zeven de continenten hebben we nog heel wat avonturen die we willen beleven. Avonturen die we uiteraard willen kunnen schrappen van ons lijstje. Hierdoor ontstond dan ook het plan om een jaar lang rond te reizen doorheen Noord-Amerika & Zuid-Amerika, en tal van nieuwe ervaringen op te doen.

Wie ons kent weet dat we geen schrik hebben van een avontuurlijke levensstijl. Bergklimmen, trektochten, peddelen, canyoning,… en veel nieuwe avonturen staan dan ook op onze reisplanning. Gedetailleerd willen we nog niet zijn, maar we verklappen alvast onze lijst met landen die we willen bezoeken:

 • Canada
 • VS
 • Mexico
 • Belize
 • Nicaragua
 • Costa Rica
 • Panama
 • Colombia
 • Venezuela
 • Equador
 • Brazilie
 • Peru
 • Bolivia
 • Chili
 • Argentinie

Welke avonturen we in deze landen in gedachten hebben verklappen we een volgende keer. Misschien kan je raden om welk avontuur dit gaat?

JohnMuirTrailTuolumneMeadowstoDevilsPostpile157255

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s