Canyoning in Europa

Gesponserd door de 316 MercyShop

Canyoning is een sport waarbij men de loop van een rivier door een kloof volgt. Technisch gezien komt het neer om een combinatie van wandelen, klimmen, springen, zwemmen en abseilen. Kortom een avontuurlijke sport dus.

Voor ideale bestemmingen hoef je al niet zo ver te zoeken. Interlaken in Zwitserland isEaton een van de meest populaire bestemmingen om de sport uit te oefenen. Grote, smalle kloven in het hart van het Zwitserse natuurschoon. Wat wens je nog meer?  Daarnaast kennen ook Italië, Frankrijk en Spanje prachtige locaties voor canyoneers van ieder niveau.

Welk materiaal heb je nodig?

 • Schoenen
 • Kousen
 • Wetsuit
 • Shirt/Shorts
 • Abseiling gear: Harnas, carabiner, descender, touw, helm
 • Rugzak

Wie geïnteresseerd is in de canyoning kan zijn volledige uitrusting aanschaffen via de 316 Mercy Shop. Niet alleen zet je op die manier makkelijk je eerste stappen in de sport maar tegelijk steun je er een goed doel mee.

eaton_3316 Mercy Shop

De Mercy Shop is een online webshop waarvan het eerste doel het inzamelen van geld is. Samenwerkingen met outdoorshops zorgen ervoor dat bij iedere bestelling een deel van het bedrag wordt geschonken aan non-profitorganisaties, missionarissen en mensen die alles in het werk stellen om diegenen rondom hen te helpen.

Wie steunen ze?

De projecten die ze steunen variëren van Afrika (Liberia Mercy Partners) tot Zuidoost-Azië (Gospel for Asia). Deze projecten werken aan een medische infrastructuur in Liberia en zetten zich in om de strijd tegen de armoede in India te winnen.

Deze acties ondersteunen kan door je outdoor gear te kopen via 316 Mercy Shop. (Facebook)

 

Canyoning in Europe

Sponsored by 316 Mercy Shop

Canyoning is a sport in which one follows the river through a gorge. Technically, it’s a combination of hiking, climbing, jumping, swimming and abseiling. Briefly, a sport for adventurers.

Perfect canyoning destionations shouldn’t be searched for too long. Interlaken in Eaton_Canyon_069Switzerland is one of the most popular destination for canyoneers. Big, narrow gorges in the heart of the Swiss landscape. What more do you need? Besides Interlaken, there is Italy, France and Spain that offer great conditions for canyoneers of every skill level.

What gear do you need?

 • Shoes
 • Socks
 • Wetsuit
 • Shirt/Shorts
 • Abseiling gear: Harness, carabiner, descender, rope, helmet
 • Backpack

Anyone who is interested in canyoneering can buy his full gear via 316 Mercy Shop. It’s not only a great way to take your first steps into the sport, but you also support good causes with your purchases.

Hastings316 Mercy Shop

De 316 Mercy Shop is an online webshop whose  primary purposes are fund raising for worthy causes. Partnerships with outdoorshops give them the possibility to donate a certain part of the amount to non-profit organisations, missionaries and people committed to helping those around them.

Who do they support?

Projects vary from Africa (Liberia Mercy Partners) to Southeast Asia (Gospel for Asia). These projects are working on a medical infrastructure in Liberia and are fighting poverty in India.

Supporting these causes is possible by buying your outdoorgear on 316 Mercy Shop. (Facebook)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s