Post je meest avontuurlijke foto en win!

Dagboek van een Avonturier gaat op zoek naar de meest avontuurlijke foto van 2016! De winnaar ontvangt het allereerste e-book ‘London2Edinburgh’, een reisverhalenbundel bomvol avontuur onderweg van Londen naar Edinburgh. Verder delen we ook nog heel wat kalenders uit met de allermooiste foto’s, waar ook die van jou kan tussen zitten!

Wat hoef je te doen?

Heel eenvoudig. Je klikt op de volgende link en load je meest avontuurlijke foto op. Eens deze op de deelnemerspagina staat kan je jouw foto delen bij al je vrienden zodat deze voor je kunnen stemmen.

De foto die het meeste stemmen haalt voor 6 november 2016 wint het e-book van Dagboek van een Avonturier.

Wat is een avontuurlijke foto?

Misschien heb je dit jaar een mooie wandeling gemaakt naar een uitzichtpunt waar je van een fantastisch panorama genoot? Of heb je een actieve reis beleefd? Of heb je een wild dier kunnen fotograferen? Kortom, alles wat maar een beetje avontuurlijk is!

Hier zijn alvast enkele van ons:

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s