London2Edinburgh nu te koop

We zijn er een tijdje aan bezig geweest maar we hadden dan ook het volledige boek al gedetailleerd in ons hoofd nog voor er een letter op papier stond. Het moest dus perfect zijn. Maar na vele maanden zwoegen kunnen we nu wel stellen dat het allereerste Dagboek van een Avonturier een feit is. London2Edinburgh is ons reisverhaal van onze avontuurlijke trip doorheen de UK.

Van Londen naar Edinburgh. Een reis tussen twee van de voornaamste steden van het United Kingdom. Ons plan is om het hele Britse eiland af te reizen, én dit op een zo’n avontuurlijk mogelijke manier! In vier weken tijd willen we zowel Engeland, Wales als Schotland doorkruist en ervaren hebben. Links rijden en eens een kilt dragen, een leuke vakantie maar niet meer dan dat, denk je? Wat als we vertellen dat we verschillende uitdagingen op ons pad tegenkomen? Wat dacht je van hindernissen als een reuzendoolhof, de Three Peaks Challenge,  échte spookhuizen of springen van een klif in de wilde zee? Te voet de Highlands doorkruisen? Of Loch Ness met het befaamde monster afvaren met een kano? Dit is hét reisdagboek van een echt Brits avontuur!

Uiteraard is het nu onze bedoeling om het boek in de boekenhandel te krijgen. Maar niet vooraleer we onze trouwe volgers hebben kunnen laten profiteren van een promotieactie.

Wie wil zien of het boek iets is voor hem of haar kan nu gratis het eerste hoofdstuk downloaden.

Overtuigd? Goed zo. Het volledige e-book is te verkrijgen via onze webshop voor de prijs van 15 euro.

Wie het echter nog steeds meer heeft voor een tastbaar boek (ikzelf ook) kan ook de softcover versie bestellen die thuis word bezorgd. In de winkel en op Bol.com wordt deze straks te koop aangeboden voor 22.99 euro maar speciaal voor jullie kunnen je London2Edinburgh (softcover) nu tot het einde van de maand bestellen voor 17.24 euro! Hiervoor hoef je enkel maar de couponcode DAGBOEK te gebruiken.

 

583fe8384b539

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s