Een Weekendje in de Natuur met Natuurhuisje.be

Zo nu en dan moet je eens een weekendje weg om even helemaal tot rust te komen na een drukke werkperiode. En doen we dat allemaal niet het liefst in een rustige omgeving in de natuur? 

Een kampeertrip kan de oplossing bieden, maar wie een beetje comfort wil tijdens zijn weekendje weg kan beter een natuurhuisje boeken. Zeg nu zelf, wat is er beter dan wakker worden met zingende vogels, ontbijten terwijl je omringd bent door bomen en dat allemaal met het comfort dat je thuis hebt? 

Verblijf een weekend in de natuur van Europa

Natuurhuisje.be is een platform dat vakantieverblijven aanbiedt in de natuur van Europa. In tegenstelling tot vele andere websites, bieden ze sfeervolle huisjes aan in het midden van de natuur en niet op een of ander vakantiepark. Nee, tijdens je verblijf krijg je echt het gevoel alleen in de natuur te vertoeven. 

Je vindt er vakantiehuisjes in de natuur in Spanje, Zweden, Duitsland, maar evenzeer dichtbij in België en Nederland. Ideaal voor een kort weekendje weg! 

b5c7b0455e4878fda2a03a5cc7a0a030

Kan je je een betere vakantiebestemming voorstellen? (Bron:Natuurhuisje.be)

Verken de natuur

De vakantiehuizen die te huur worden aangeboden zijn meer dan enkel maar een vakantiehuis. De prachtige natuuromgeving krijg je er immers gratis bij. Op die manier kan je niet alleen heerlijk tot rust komen, maar ook een aangename wandeling of fietstocht maken en genieten van de fauna en flora. 

Wil je echt het natuurgevoel naar boven roepen? Dan is er ook een aanbod aan natuurhuisjes waarbij je helemaal zelfvoorzienend en duurzaam verblijft. Koud water naar boven pompen, hout hakken voor de kachel, koken boven een houtvuur en een boek lezen onder het licht van een antieke olielamp. Dat is pas genieten!

 

Boek een overnachting en draag bij aan het behoud van de natuur

Waarom ik persoonlijk een fan ben van het concept van natuurhuisje.be is dat je niet alleen kan verblijven in het midden van de natuur, maar ook je steentje bijdraagt aan het behoud ervan. Per geboekte overnachting plant natuurhuisje.be immers een boom. 

Spreekt het hele concept van overnachten in de natuur in een vakantiehuisje je helemaal aan? Boek dan nu je verblijf via natuurhuisje.be en binnenkort spendeer je een weekend in de buitenlucht in alle rust en comfort!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: