Ardennen 5.0?

Een jaar geleden zat ik in Costa Rica. Corona was op dat moment voor mij nog een grote onbekende. Ondertussen zijn we heel wat lockdowns verder en lijkt reizen naar het buitenland bijna nog een vage verre herinnering.

Voor iemand die niet goed tegen routine kan als ikzelf en avontuur nodig heb om me echt goed te voelen, kan ik dan ook niet anders dan zeggen dat het mentaal een vrij zware periode is. Zeker nu er nog weinig perspectief is naar de komende maanden toe. Gelukkig is Corona niet alleen slecht geweest. Ironisch genoeg brachten de groepsreizen in de Ardennen deze zomer ook een vervlogen vriendin terug in het leven.

In afwachting van betere tijden spenderen we dan samen ook heel wat tijd in onze eigen Ardennen. Ondertussen hebben we al meerdere (meerdaagse) microavonturen achter de rug en kunnen we beiden onze passie voor het rotsklimmen en packraften wat in de praktijk brengen.

Enkele sfeerbeelden van deze week.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: