Ons aanbod

Reisverhalen & e-guides

Dagboek van een Avonturier is in de eerste plaats een verzameling van zelfgeschreven reiservaringen. Avontuurlijk reizen is een passie van ons en dat komt tot uiting in onze reisverhalen. Trektochten, alpinisme, meerdaagse kanotochten zijn dan ook geen ongewone onderwerpen in onze reisverhalen. Als het maar avontuurlijk is..

Naast reisverhalen schrijf ik ook nog e-guides. Deze reisgidsen handelen over verschillende avonturen en zijn geschreven uit eigen ervaring. Hoe pak je een bepaalde trektocht aan? Waarmee dien je rekening te houden met een kanotocht? En hoe train je voor een bepaalde berg? Deze e-guides worden te koop aangeboden in de webshop.

 

Lezingen

Dagboek van een Avonturier is ontstaan uit een filosofie dat iedereen avontuurlijk kan leven en zijn dromen najagen. Veel te vaak worden dromen uitgesteld omdat men denkt hiertoe genoodzaakt te zijn. Toch ligt de realisatie van je dromen maar bij één iemand: jezelf. Vanuit die filosofie reizen we de wereld rond, onszelf aanvullend met levenservaringen en beetje per beetje onze ‘Life list’ vervolledigend.

Indien gewenst kunnen wij ook lezingen geven aan uw bedrijf/organisatie. Ons hiervoor contacteren kan via dempseycappelle@gmail.com of via contact.

Schrijfopdrachten

Verder neem ik ook schrijfopdrachten aan zolang deze gericht zijn op de toeristische sector. Reisreportages, travel guides of columns zijn allemaal mogelijk. Voor meer info kun je me steeds contacteren.

Expedities

Op mijn lijst staan nog talloze expedities waaraan ik wil deelnemen. Of het nu gaat om een poolexpeditie of om een beklimming van Everest of Vinson, vaak kosten deze enorm veel geld.

Daarom ben ik steeds op zoek naar sponsoring voor dergelijke expedities. Als bedrijf of organisatie zijnde kan je uw naam koppelen aan één van deze expedities door me te sponsoren. Dit kan voor expedities die gepland staan of voor een expeditie die uw interesse geniet.

Een lijst van mogelijke expedities vind je hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Avonturier, wereldreiziger, schrijver

%d bloggers liken dit: