Lectures

‘Collect moments, not things’. Het is een quote die we maar al te graag gebruiken. Onze momenten verzamelen we tijdens het opdoen van nieuwe ervaringen en het verkennen van nieuwe bestemmingen. Avontuur is hierbij steeds een belangrijke aanwezige. Niet dat we onszelf als uitzonderlijk beschouwen. Nee, avontuur is er voor iedereen. Dat maken we maar al te graag duidelijk in onze lezingen waarbij we aan de hand van onze eigen avonturen iedereen proberen aan te wakkeren om hun grenzen te verleggen. Nieuwe horizonten te verkennen. Op avontuur te trekken!

London2Edinburgh

CoasteeringAan de hand van een beeldreportage vertellen we ons reisverhaal over onze reis doorheen de UK. Pieken bedwingen, de West Highland Way wandelen, extreme sporten uitproberen, op zoek gaan naar het paranormale en peddelen op de Schotse lochs. Het zijn allemaal avonturen die iedereen kan aangaan.

Walkers Haute Route

Van Chamonix naar Zermatt. Of van de Mont Blanc tot de Matterhorn. Tijdens een tocht van twee weken wandel je in een gebergte waar Frankrijk, Zwitserland en Italië samenkomen: de Alpen. Starten doe je bij de hoogste berg van de Alpen en 200 km later eindig je bij de meest iconische. Onderweg word je beloond met de mooiste panorama’s die Europa te bieden heeft.

volgende presentatie : Wandel & Fiets Beurs Gent, 18 en 19 februari 2017

Myanmar: het land van de eeuwige glimlach

Geen land dat aan zo’n opmars bezig is als Myanmar. Het wordt wel eens het land van de eeuwige glimlach genoemd en na twee weken hebben rondgereisd in dit stukje authentiek Zuid-Oost Azië kunnen we dit enkel maar bevestigen. Een reportage over de meest gereisde route van Myanmar.

volgende presentatie : Reismarkt Brugge, 12 maart 2017

In de bergen (volgt)

Wat betekent het om als een normaal iemand de ultieme avontuurlijke sport van het alpinisme te verkennen? Wat drijft ons tot de bergen? En vooral hoe bereid je je voor op een zware expeditie?

Voor meer info kan je ons altijd contacteren.

Advertenties

A Travel Blog full of Adventure Stories

%d bloggers liken dit: