Travel with us!

Ga op reis met de avonturiers!

Heb je altijd al genoten van onze foto’s en reisverhalen? Vaak gedacht dat je maar al te graag in onze plaats zou zijn? Wel dat kan!

Binnenkort kan je immers met de avonturiers op reis! 

Met Dagboek van een Avonturier willen we een nieuw concept starten om een paar keer per jaar een reis te organiseren met toekomstige avonturiers. Niet alleen willen we de reis erg budgetvriendelijk houden, maar we willen ook de avonturier in je aanwakkeren. We verkennen dan ook de meest afgelegen, ruigste en wildste gebieden, maar dan op het niveau die bij je past. Onderweg leren we je alle nodige vaardigheden om op je eentje de wijde natuur in te trekken!

Trektocht ‘Back to Basics’

Datum van reis:  Augustus 28 – september 4, 2018 (8 dagen)

Groep: max 4 personen (gegarandeerd vertrek)

Vereiste ervaring: geen 

Kostprijs:  250€ pp, vluchten en bevoorrading niet inbegrepen, wel inbegrepen: transport, organisatie en begeleiding

Bestemming: Göteborg, Zweden

Spendeer zes dagen in de uitgestrekte natuur van Zweden met enkel hetgeen in je rugzak past. En dat terwijl je alle  basistechnieken aanleert om een volleerde hiker te worden. Ervaar tijdens je dagelijkse portie stappen de vijftig tinten groen gecombineerd met het blauw van de prachtige meren en rivieren verspreid in dit gebied. s’ Avonds kun je er heerlijk in zwemmen, je eigen potje koken of gezellig napraten bij kampvuur met je tochtgenoten. Puur genieten toch?

Wat leer je onderweg:

  • Kennismaking met outdoormateriaal
  • Kaart lezen en werken met een kompas
  • Kampvuur maken
  • Je eigen potje koken
  • Je eigen tocht plannen

Wat kan je verwachten?

This slideshow requires JavaScript.

Interesse gewekt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en word op de hoogte gehouden van alle toekomstige informatie omtrent deze reis!

 

 

 

 

 

 

Advertisements
%d bloggers like this: