Travel with us!

Ga op reis met de avonturiers!

Heb je altijd al genoten van onze foto’s en reisverhalen? Vaak gedacht dat je maar al te graag in onze plaats zou zijn? Wel dat kan!

Binnenkort kan je immers met de avonturiers op reis! 

Met Dagboek van een Avonturier willen we een nieuw concept starten om een paar keer per jaar een reis te organiseren met toekomstige avonturiers. Niet alleen willen we de reis erg budgetvriendelijk houden, maar we willen ook de avonturier in je aanwakkeren. We verkennen dan ook de meest afgelegen, ruigste en wildste gebieden, maar dan op het niveau die bij je past. Onderweg leren we je alle nodige vaardigheden om op je eentje de wijde natuur in te trekken!

Halloween Special “Ghosthunting in Engeland”

Drie jaar geleden gingen op ghosthunt in Liverpool. Een ervaring die ons deed twijfelen en waardoor we zworen ooit terug te keren voor een vervolg. Dit jaar willen we Halloween doorbrengen in Pluckley, Engeland. Een dorp dat in het Guiness Book of Records staat als ‘Most haunted place in Britain’. Geen betere plek om Halloween te spenderen dus.

Hier gaan we op zoek naar paranormale activiteit in het dorp en nabijgelegen bos. Er is ook de optie om een professionele ghosthunt mee te maken in Hellfire Caves (afhankelijk van interesse en beschikbaarheid).

Hiervoor zijn we dus op zoek naar reisgenoten die de ervaring (en kosten ;))  willen delen!

Datum van reis:  2 – 4 November 2018

Groep: max 3 personen

Vereiste ervaring: geen 

Kostprijs:  kosten worden gedeeld

Totale kost wordt geschat op 260 euro. Dus als we met vijf personen (wij + 3 ) vertrekken, komt dit neer op 52 euro. Dit is de kost van de ferry en benzine.

In overleg hebben we ook nog een optionele professionele ghosthunt in Hellfire Caves (+- 75 euro per persoon)

Bestemming: Engeland

Programma:

2 november – Met de ferry naar Dover waarna we richting Pluckley reizen. Hier maken we nachtelijke wandeling en spenderen we de nacht in een tent in het nabijgelegen bos.

3 november – Uitrusten van de nachtelijke ghost hunt + eventuele optionele activiteit ‘s avonds.

4 november – Terugkeer met ferry

Interesse gewekt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en word op de hoogte gehouden van alle toekomstige informatie omtrent deze reis!

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: