Travel with us!

Ga op reis met de avonturiers!

Heb je altijd al genoten van onze foto’s en reisverhalen? Vaak gedacht dat je maar al te graag in onze plaats zou zijn? Wel dat kan!

Binnenkort kan je immers met de avonturiers op reis! 

In samenwerking met Mr Yeti organiseert Dagboek van een Avonturier enkele avontuurlijke groepsreizen voor (toekomstige) avonturiers. Op deze manier willen de avonturier in je aanwakkeren. We verkennen dan ook de meest afgelegen, ruigste en wildste gebieden, maar dan op het niveau dat bij je past. Onderweg leren we je alle nodige vaardigheden om op je eentje de wijde natuur in te trekken!

Winterreis IJsland

5x Redenen om IJsland in de winter te bezoeken | National Geographic

In 2019 begeleidde ik al een zomerreis IJsland voor Mr Yeti. Het land maakte een diepe indruk op me. Het contrast van de zwarte vulkanische ondergrond, de donkergroene begroeiing en de blauwwitte glans van de gletsjers maken dit een van mijn favoriete bestemmingen. Ga mee op avontuur en ontdek het winterse landschap en wie weet wel het Noorderlicht. 

Datum van reis:  14 –  22 Februari 2021

Groep: max 8 personen

Vereiste ervaring: geen 

Kostprijs:  1699 euro pp

Boek hier je winterreis IJsland

Packraftweekend België

Doorheen de wildernis trekken kan je het beste met een packraft. Deze lichte opblaasbare boot laat je toe om je benen even te laten rusten en verder te peddelen. Vanaf 2021 organiseert Mr Yeti voor de eerste keer een packrafttrip. En dat in Wales! Eerst wat ervaring opdoen? Geen probleem, schrijf je dan in voor het packraftweekend waarbij we de Belgische wateren zullen verkennen. 

Datum van reis:  Nog niet beslist

Groep: Nog niet beslist

Vereiste ervaring: geen 

Kostprijs:  Nog niet beslist

Packrafttrip Snowdonia

In 2015 reisde ik door de UK. Een van onze hoogtepunten daar was een bezoek aan Snowdonia in Wales. Hoewel ons bezoek beperkt bleef tot een beklimming van Wales´ hoogste, Snowdon, was ik overtuigd dat ik hier nog meer avonturen zou beleven. In mei trekken we opnieuw naar Snowdonia voor een packrafttrip waarbij we in zes dagen het park doorkruisen. 

Activiteit:  Trekking / Packrafting

Datum van reis:  Mei 2021

Groep: nog niet beslist

Vereiste ervaring: geen , wel goede conditie

Kostprijs:  nog niet beslist

Rondreis Canada

Canadese Rocky Mountains | Tips & reviews | 27Vakantiedagen

Helaas gooide Covid-19 roet in het eten bij deze reis, maar een jaar later trekken we toch nog naar British Columbia waar we op avontuur gaan! Orka´s spotten en wandelen in de Canadese Rockies? Graag! 

Datum van reis:  2 – 21 augustus 2021

Groep: max 8 personen

Vereiste ervaring: geen 

Kostprijs:  3099 euro pp

Interesse gewekt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en word op de hoogte gehouden van alle toekomstige informatie omtrent deze reis!

%d bloggers like this: