Nessie’s doop

Het is bijna een maand geleden dat we onze reis doorheen de UK in Edinburgh afsloten. Zoals iedereen die net terugkomt van zijn reis doorliepen we de verschillende fases zoals:

  • moedeloosheid bij het instappen in het vliegtuig huiswaarts
  • een (kort) moment van euforie omdat we onze spannende verhalen konden vertellen uiteraard gevolgd door meer moedeloosheid en heimwee
  • het overwegen om gewoon terug te gaan en het werkleven achter te laten
  • er ons bij neerleggen dat we geen centen meer hebben zonder het werkleven en ons dan maar storten op het organiseren van een volgende reis

Toch zijn we over één fase nooit geraakt. De ervaring die we opdeden tijdens de Great Glen Canoe trail heeft een indruk nagelaten. Zo erg zelfs dat we het gemis van ons bootje hebben moeten aanvullen met een nieuwe aankoop: een kajak. Na wat twijfelen tussen een kano op kajak, kozen we maar voor een opblaasbare fluogroene kajak die we – hoe kan het ook anders – Nessie doopten.

DSCF3353

Ons weekend zat dan ook goed gevuld. Na zaterdagavond in Gent de Midzomernachtrun te hebben gelopen, trokken we ‘s anderdaags naar het noorden van Frankrijk. Marais de Audomarois, een Unesco werelderfgoedgebied nabij St Omer meerbepaald.

Het gebied bestaat uit een wirwar aan kanaaltjes gelegen in een

Ook Tom Waes was aanwezig!

Ook Tom Waes was aanwezig!

bosrijk gebied. Met mensen die enkel hun huis kunnen bereiken door middel van een motorboot doet de omgeving ons goed denken aan Venetië. Het leek ons dan ook een perfect gebied om onze Nessie uit te testen. En jawel, hij is goedgekeurd!

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: