Onze avonturen in 2016!

Het jaar loopt stilaan op zijn einde. We zijn opnieuw enkele ervaringen rijker na een bomvol jaar vol nieuwe avonturen. Maar hoe goed we ook denken dat 2015 was, zo goed denken we dat 2016 wordt. Want opnieuw hebben we een leuke reeks avonturen om naar uit te kijken.

1. Aconcagua  

De hoogste berg van Zuid-Amerika, het westelijk halfrond en tegelijk ook de hoogste berg buiten de Himalaya. We hoeven je dus niet te vertellen dat deze berg erg hoog is. Met zijn 6969m is dit een berg waarvoor je een volledige expeditie moet opzetten. Er wacht me dus 18 dagen klimmen om hopelijk succesvol de top te bereiken.

2. Cuba 

Na de Monte Rosa vond Linsay het voor eventjes welletjes met de bergen. Terwijl ik buiten adem (door de ijle lucht of net niet) met een zware rugzak de bergen intrek, trekt zij Cuba rond. Che Guavara, sigaren, oldtimers,… genoeg om te verkennen. En dat allemaal op haar eerste soloreis!

3. In Flanders Fields kajakroute

Onze kanotocht op de Schotse lochs heeft wat teweeg gebracht. Namelijk dat we zelf een kajak hebben aangeschaft en tegelijk deze dan maar Nessie hebben gedoopt. Maar kan je wel kajakken in België behalve in de Ardennen? Meer dan je denkt, en dat zullen we ook bewijzen met deze onofficiële langeafstandskajakroute.

4. Thailand

Uiteraard hebben we ook nog een reis samen gepland. En dat in een continent waar we beiden nog niet zijn geweest: Azië. Bij Thailand kun je je wellicht wel al iets voorstellen. Al moeten we eerlijk stellen dat Phuket niet echt in onze reisplanning zit. We zijn avonturiers, weet je wel…

 

Naast deze avontuurlijke reizen die we in het vooruitzicht hebben, hebben we ook nog andere doelstellingen voor 2016.

 • Uitgeven van eerste boek ‘London2Edinburgh’, ons dagboek vol reisverhalen en leuke anekdotes tijdens onze rondreis doorheen de UK.
 • Het geven van lezingen. En dit te beginnen op de Reismarkt in Brugge in maart.
 • Verder staat er ook nog de cursus KVB 2 rotsklimmen op het programma. En spelen we met het idee om een cursus initiator bergwandelen te volgen

One Comment on “Onze avonturen in 2016!

 1. Leuk de reis toekomstplannen. GEZEGENDE KERSTDAGEN.
  Beste blogmaatje(s)over vier dagen is het Kerstfeest. De lichtjes branden volop in aantallen huizen, bij de ramen of buiten in de bomen en struiken. Deze maand is denken aan de eenzamen. De mensen die het zeer moeilijk hebben., worstelen met allerlei vormen van verslavingen. Hun leed, verdriet, gezondheid en nood.
  Geheel bewolkt 14 graden veel wind in Noord-Holland. vandaag op kerstavond
  is een redder geboren
  Zijn liefde zal ons leiden
  dit is de boodschap van kerstmis
  laat kerst ons bezielenxxDe gedachtenis over de geboorte van Christus gaat gevierd worden in vele kerken. Het is een Christistelijke feest. Dat mensen tot berouw en bezinning komen en echte vrede gaan leren ervaren. Hartelijk dank en Lieve groet Patricia

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: