Malaga: onze plannen

Nog tien dagen en dan zitten we opnieuw op het vliegtuig. Ditmaal richting Malaga. “Gaan de avonturiers gaan zonnebaden in Spanje? Geen avontuur deze keer?” We horen het je al denken. We kunnen jullie geruststellen. Onze reis naar Malaga is gebaseerd op een youtube video die we een aantal jaar terug vonden.

 

El Caminito del Rey stond ooit gekend als een van de gevaarlijkste hikes ter wereld. Het eeuwenoude pad was in zo’n slechte staat dat het verboden was om het nog te betreden. Maar zoals je al kan raden. Het filmpje werd populair met heel wat avonturiers die er naar toe reisden als gevolg. De Spaanse overheid besliste dan maar om het pad volledig te renoveren. Helaas nog voor wij er naar toe konden reizen.

Toch vinden we El Caminito del Rey nog steeds de moeite om voor naar Malaga te reizen. Niet alleen is El Chorro adembenemend met zijn kloof en rotsformaties, het pad blijft indrukwekkend. Honderd meter boven de bodem van de canyon en slechts een meter breed langs de rotsen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s