Hoe boek je tickets voor de Transsiberian Express?

De Transsiberian Express is een treinreis van meer dan 9000 kilometer die wereldwijd faam geniet. Vanuit Moskou doorkruis je Rusland tot in Irkutsk en Vladivostok. Daarnaast zijn er ook twee internationale lijnen die leiden naar Peking (China) en Ulaanbataar (Mongolië).

Hoe boek je tickets?

Moskou – Vladivostok

Om tickets te boeken voor de Transsiberian Express die van Moskou naar Vladivostok reist, kun je makkelijk op voorhand tickets kopen. Als je wat meer vrijheid wil, kun je ter plaatse in Rusland naar het station gaan om een treinticket te kopen voor eender welke binnenlandse trein, dus ook de Transsiberian. Je hebt enkel je paspoort nodig. Dit is uiteraard de goedkoopste manier.

Om misverstanden en de taalbarrière te vermijden kun je echter beroep doen op een agentschap die alles voor je uitklaart en regelt. Dit is echt aan te raden als je geen Russisch spreekt.

Moskou – China of Mongolië

Wie treintickets wil kopen om van Rusland naar een Aziatisch land te reizen, kan dit enkel doen in Rusland zelf. Het alternatief is een reisagentschap contacteren die de tickets voor je bestelt.

Trans-Siberian-map

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s