Next up: Sweden

Finland Karhunpolku

Voor wie het nog niet wist: deze zomer organiseren we een eerste Dagboek van een Avonturier – reis waarbij je samen met ons op reis kan. Een concept dat we dit jaar willen testen en de komende jaren uitbreiden. Zo beleef je onze reisverhalen pas echt!

For those who didn’t know yet: this summer we are organizing a first Adventurer’s Journal trip in which you can travel with us. A concept we are testing this year and hoping to expand the next few years. It’s the perfect way of experiencing our travel stories. 

Destination? Sweden!

Het doel van de reis is om vier reisgenoten mee te nemen op een van onze avonturen. Ditmaal gaat het om een trektocht in het zuiden van Zweden waarbij we je alles leren over het leven in de outdoors. Een rugzak met een tentje, slaapzak en wat kleren. Meer heb je niet nodig om te genieten van de prachtige Zweedse bossen en meren.

The goal of the trip is to take four fellow travellers on one of our adventures. This time we are going on a hike in the southern part of Sweden. A backpack, tent, sleeping bag and some clothes. You don’t need more to enjoy the beautiful Swedisch forests and lakes. 

Zweden is geen onbekende bestemming meer voor ons. De laatste jaren was ik er al twee keer om kanoreizen te begeleiden. Toch hebben we een nieuw gebied in gedachten: Bohuslan, een streek ten noorden van Göteborg.

Sweden is no terra incognita for us. The last few years I’ve visited it twice while guiding canoe trips. However, we do have a new region in mind: Bohuslan, a region north of Göteborg. 

Exploring the terrain

Om onze medereizigers een onvergetelijke ervaring te bezorgen, verkennen we het gebied al op voorhand. Vrijdag trek ik naar Göteborg om er de komende drie weken de regio te verkennen en de mooiste plekjes uit te zoeken. Uiteraard kun je alles volgen via onze blog. Wie meer wil dan enkel maar de verhalen lezen en foto’s bewonderen, kan zich nog inschrijven voor de reis. Dit kan hier.

To offer our fellow travellers an unforgettable experience, we will explore the region in advance. This Friday I will travel to Göteborg to explore the region and its most beautiful locations. Offcourse everything can be followed on on our blog. Those who want more than just read our stories and admire our pictures, can still sign up for the trip. You can do this here. 

Finland Karhunpolku

This could be your next camping spot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: