Halloween is coming up

Mijn favoriete feestdag komt er weer bijna aan. En dan heb ik het niet over Kerstmis. Het hele gebeuren rond Halloween is iets waar ik ieder jaar naar uitkijk. Wellicht omdat ik wel hou van het griezelen en alles wat met geesten te maken heeft. Spijtig genoeg is het Halloween in ons land niet te vergelijken met wat je in de VS ziet.

My favorite holiday is coming up. And I’m not talking about Christmas. The whole event around Halloween is something I look forward to every year. Perhaps because I love to be horrified and everything that has to do with ghosts. Unfortunately, Halloween in our country can not be compared with what you see in the US.

Een paar jaar geleden losten we dat nog op door ons eigen Halloweenfeestje te organiseren.

A few years ago we solved that by organizing our own Halloween party.

DSC01803

 

 

 

Een andere leuke manier om Halloween door te brengen is met een Horror movie marathon. Klassiekers als Nightmare on Elm Street en Child’s Play (jarenlang een trauma aan overgehouden!) mogen niet ontbreken.  

Another fun way to spend Halloween is with a Horror movie marathon. Classics such as Nightmare on Elm Street and Child’s Play (traumatizing child hood memory here!) can not be missed.

Afbeeldingsresultaat voor scary movie marathon

Dit jaar zou ik me liever in een spookverhaal bevinden dan er eentje te bekijken. Net om die reden speel ik nog met het idee om met Halloween naar Pluckley in Engeland te reizen. Wat is daar te zien kun je je afvragen? Wel, Pluckley staat in het Guiness Book of Records als de plaats waar de meeste geesten werden waargenomen. Niet alleen in het dorp, maar ook in het nabijgelegen bos dat door de lokale bevolking de naam ‘Screaming Woods’ heeft gekregen. Een nacht doorbrengen in een tent in deze bossen lijkt me wel een leuk idee. Zouden jullie hiervan een vlog willen zien?

However this year I rather want to feature in a horror tale than see one. Just for that reason I play with the idea to travel to Pluckley in England with Halloween. What is there to see can may ask? Well, Pluckley is in the Guiness Book of Records as the place where most ghosts were observed. Not only in the village, but also in the nearby forest nicknamed as the ‘Screaming Woods’ by locals. Spending a night in a tent in these woods seems like a horrifying idea. Would you like to see a vlog of this?

Afbeeldingsresultaat voor blair witch tent

Blair Witch could turn out to be very real this year!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: