Sweden 2.0

Ik vertrek maandag naar Zweden. Ik weet wat je denkt. ‘Is hij niet al naar Zweden geweest dit jaar?’ Dat klopt en nee je leest geen oude blog. Maandag vertrek ik immers voor de tweede keer dit jaar naar Zweden. Ditmaal voor het begeleiden van een kanoreis. Na Noorwegen is dit de tweede reis die ik dit jaar begeleid.

I’m going to Sweden on Monday. I know what you think. ‘Hasn’t he been to Sweden already this year?’ That’s true and no you’re not reading an old blog. On Monday I’m going for the second time this year to Sweden. This time for guiding a canoe trip. After Norway, this is the second trip I will be guiding this year. 

De vorige keer had ik al een hele liefdesverklaring voor het land. Ik kijk er dan ook erg naar uit om opnieuw een kanoreis te begeleiden. Acht dagen in het wild kamperen, vuurtje maken, potje koken en genieten van een prachtige zonsondergang.

Last time I had a whole declaration of love written for Sweden. So yes, I’m looking really forward of guiding another canoe trip. Eight days into the wild, making campfires, cooking your meals and enjoying beautiful sunsets. 

Deze keer laat ik de beelden even voor zich spreken.

This time I’ll let our travel photos speak for themselves. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: