Het Fototoestel: selfie’s betekenen ook bloopers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je herkent de situatie vast wel. Je hebt net een memorabele ervaring achter de rug en wil dit moment vastleggen met je fototoestel. Maar natuurlijk zoals verwacht…niemand te bespeuren om de foto te nemen. Deze situatie kwamen wij tegen in Inverness waar we de dag nadat we de Great Glen Canoe trail hadden voltooid  een bord tegenkwamen waarmee we onze prestatie in de verf wilden zetten. Een selfie leek ons leuk maar dan één genomen vanaf een statief. “Wanneer het lampje een derde keer knippert springen we de lucht in.”, geeft Linsay aan, een leuke foto in gedachten hebbende. Maar net zoals bij heel wat selfies lukt het niet altijd van bij de eerste poging…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: