Zo Vereeuwig je je Mooiste Reisherinneringen

Als je een reiziger vraagt wat het leuke is aan reizen, dan antwoorden ze bijna gegarandeerd: de vele leuke momenten. Reizen is inderdaad een garantie voor mooie herinneringen, maar zou het niet leuk zijn om deze op de een of andere manier te kunnen vereeuwigen?

Mijn appartement hangt bijvoorbeeld vol met leuke reisfoto´s die meteen herinneringen oproepen. In mijn kast heb ik dan weer een collectie leuke reisverhalen met grappige en spannende anekdotes. Ook jij kan je reisherinneringen makkelijk vereeuwigen, en dit wel zo.

Wanddecoratie

Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Eerlijk is eerlijk, zelfs als schrijver moet ik toegeven dat de meeste aandacht van mensen gaat naar de foto´s op mijn website, dan naar de woorden die ik schrijf. Fervente reizigers hebben ongetwijfeld mappen vol reisfoto´s staan op hun computer waar ze amper iets mee doen. Waarom niet van je mooiste foto iets maken om je woonkamer een leuke stijl te geven? Door te kiezen voor een foto op aluminium word je iedere dag herinnerd aan die leuke reis.

Hou een verzameling reisdagboeken bij

Hou je graag een reisdagboek bij tijdens je rondreizen? Je bent niet de enige! Hoewel foto´s soms meer zeggen dan woorden, is er niets dat een vollediger beeld kan schetsen dan een reisdagboek. Door iedere dag wat neer te pennen zorg je ervoor dat je reis tot in de details bijgehouden wordt. Tegenwoordig kan je ook op voorhand je notitieboekjes laten personaliseren zodat je een volledige verzameling aan reisdagboeken kunt bijhouden.

Hang een wereldkaart in je woonkamer

Tegenwoordig zijn wereldkaarten in woonkamers heel erg in. Een wereldkaart geeft je dan ook een visuele voorstelling van welke reizen je allemaal hebt gemaakt. Om je muur helemaal af te maken, kun je hier ook foto´s aan toevoegen waarop je leukste herinneringen zijn afgebeeld.

Souvenirs

Voor het behouden van reisherinneringen houden we graag iets bij dat we ook fysiek kunnen vastpakken. Wie heeft er niet al eens een souvenir gekocht tijdens zijn vakantie die nu ergens in een vergeten hoekje staat? Toegegeven, sommige souvenirs zijn leuk om je woning mee in te richten. Zo heb ik bijvoorbeeld nog een Venetiaans masker hangen van toen ik naar het Carnaval in Venetië ging, maar wanneer je erg vaak reist heb je na een tijdje gewoon geen plaats meer genoeg om alles uit te stallen. Toch kan je ook souvenirs bijhouden die je nog effectief gebruikt. Denk maar aan een leuk pastabord dat je hebt gekocht tijdens je vakantie in Rome, een Cubaans sigarendoosje of druk een t-shirt met een leuke reisfoto op.

Wil je iets creatiefs doen met je reisfoto´s? Neem een kijkje bij Studentendrukwerk voor het vereeuwigen van je reisherinneringen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: