Hoe verdien je geld tijdens het reizen?

digital nomad

Eerder postte ik al een blog over hoe je geld kunt sparen om op reis te gaan en hoe je geld kunt besparen tijdens je reis. Maar zou het niet leuker zijn om geld te verdienen tijdens het reizen zodat je vakantie nooit meer hoeft te eindigen?

Hier zijn enkele manieren om tijdens het reizen wat geld bij te verdienen.

Geef Engelse les in het buitenland

Bij mensen die vaak reizen is de kans erg groot dat ze ook de Engelse taal machtig zijn. Zeker in landen als  Thailand, Vietnam, China en Zuid-Korea zijn ze vaak op zoek naar mensen die Engels perfect beheersen. Hetzelfde geldt voor Latijns-Amerika. MyTefl is een website waarop tal van vacatures staan in het buitenland. Om in aanmerking te komen voor de job heb je een diploma nodig die je via hun website kunt behalen.

Werk in een hostel

Werken in een hostel is misschien wel een van de leukste jobs die je kan uitoefenen in het buitenland. Je bent voortdurend omringd door reizigers en backpackers waardoor je zelfs tijdens het werken het gevoel van vakantie hebt. Een job in een hostel kan erg variërend zijn. Zo kan je aan de receptie zitten, aan de bar of zelfs als reisgids aan de slag zijn.

Werk als reisbegeleider

Een job die ik zelf ook enkele maanden per jaar uitoefen. Niet alleen word je betaald om naar de mooiste locaties te reizen, maar je kan ook je passie voor reizen overbrengen naar je groep.

img-20180818-wa00071966906598.jpg

Visit the world’s most beautiful places and meet great people as a tour guide

Verhuur je woning met Airbnb

Wie voor lange tijd op reis gaat, zal niet alleen denken aan hoe hij misschien geld zal verdienen onderweg, maar ook wat hij met zijn woning zal doen in de tijd dat hij in het buitenland is. Met Airbnb sla je twee vliegen in één klap. Zo kan je je woning verhuren via het platform voor de periodes die je zelf wil.

Wil je verhuurder worden? Registreer je dan via deze link en ontvang 9€ extra nadat je je eerste gasten hebt ontvangen. Lees ook onze blog over hoe je vanaf het buitenland je woning kunt verhuren. 

Werk als ski-instructeur

Hou je van wintersport? Dan is een job als ski-instructeur wellicht je droomjob. Iedere winter zoeken tal van resorts enthousiaste mensen met de juiste vaardigheden om nieuwelingen de eerste stappen in de sport te helpen zetten. Op deze website krijg je training en ben je gegarandeerd van een werkaanbieding. 

Werk als Digital Nomad

Mijn persoonlijke favoriet (niet alleen omdat ik dit part-time doe), want werken als digital nomad zorgt ervoor dat je locatie onafhankelijk kunt werken zolang je maar internet ter beschikking hebt. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen reisblog uitbouwen en geld verdienen met affiliate links, of je kan als online freelancer aan de slag. Populaire websites om als freelancer aan de slag te gaan zijn Fiverr en Upwork.

Registreer je hier op Fiverr 

Welke ideeën hebben jullie nog om geld te verdienen tijdens het reizen? 

 

 

2 Comments on “Hoe verdien je geld tijdens het reizen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: